Tieto- ja viestintäteknologia - sitä käyttävät kaikki!

Todennäköisesti kaikki yritykset käyttävät jollain tavalla tieto- ja viestintäteknologiaa. Olipa yrityksen toimiala mikä vain, ovat useimmille yrittäjille tuttuja esimerkiksi varastokirjanpito- ja kassa- ja ajanvarausjärjestelmät, verkkosivut, verkkokauppa ja monet muut nykyajan apuvälineet.

ICT-alan yritystoiminnan kehittämishanke tukee Nivala-Haapajärven ja Haapaveden-Siikalatvan seutukuntien tieto- ja viestintäteknologiaa hyödyntäviä yrityksiä. Hankkeella edistetään alueen yritysten kilpailukykyä olemalla mukana rahoittamassa ICT-kehittämishankkeita. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. www-palveluiden kehittämistä kuten verkkosivuja, verkkosovelluksia ja verkkokauppoja.

Hankkeen avustuksella yritykset ovat kehittäneet toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmiä, laatujärjestelmiä, kiinnittäneet huomiota markkinointiin ja myyntiin sekä osallistuneet ICT-alan koulutuksiin. Lisäksi ICT-alan yritystoiminnan kehittämishanke on ollut mukana kehittämässä sähköisiä asiakasrekistereitä, varaston/materiaalinhallintajärjestelmiä.

Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry. toteuttaa ICT alan kehittämishankkeen 13.8.2012 - 30.6.2014 välisenä aikana. Hankkeen rahoittaja on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja hanke on ESR-rahoitteinen, 
kokonaiskustannukset ovat 480 000 €.

http://www.nihak.fi/icthanke

 

Projektipäällikkö

Markku Mehtälä 
050 339 7723 
markku.mehtala@nihak.fi